info@sedumexpert.nl

Sedumdak prijzen

Sedumdak prijzenJe bent van plan om een groendak aan te leggen. Het enige nadeel is dat je geen flauw idee hebt wat dit gaat kosten. Wat ben je bijvoorbeeld ongeveer kwijt voor het aanleggen van een sedumdak? Sedumdak prijzen zijn afhankelijk van je eigen wensen. Wat voor een type vetplantjes wil je bijvoorbeeld op het dak planten? Welk dak wil je groen maken? Dit zijn allemaal factoren die bepalen hoeveel je kwijt bent voor een groendak. Een exacte prijs kunnen we niet geven, maar we kunnen  je wel een richtprijs geven. Je hebt dan een idee waar je ongeveer aan moet denken bij de aanleg van een groendak.

Vraag vrijblijvend een prijs op voor uw dak

Indicatieprijzen voor een groendak

De richtprijs voor een groendak is €39 euro per m2. Dit is echt een richtprijs. Het kan goed dat jouw dak duurder of goedkoper is. Voor deze richtprijs gaan we uit van kant-en-klare sedum pakketten. De prijs kan veranderen als je bijvoorbeeld een dak hebt met veel hoekjes. Of als er een lichtkoepel in het dak zit. Het formaat van het dak en de hellingshoek kan ook de prijs bepalen. Een dak met een hellingshoek van 30 graden is duurder, dan een platdak. Als je een groot dak hebt zonder details, dan ben je goedkoper uit. Voor een exacte prijs moet iedere situatie apart bekeken worden. Als er meer bekend is over jouw type dak, dan kan er een exacte prijs gegeven worden voor een Sedumdak prijzen muurgroendak.

Richtprijzen voor het aanleggen van een sedumdak

Je kun zelf het dak opgaan en een groendak aanleggen of dit uitbesteden aan sedum expert. Er zitten een aantal voordelen aan het laten plaatsen van een nieuw dak. Het grootste voordeel is dat je 10 jaar garantie krijgt op de aanleg van het dak. Stel dat het dak al heel snel afsterft, dan wordt dit door hetzelfde bedrijf gerepareerd. Nog een voordeel is dat je zeker weet dat alles goed zit. Een sedum expert controleert voor de installatie de constructie van het dak. Het is belangrijk dat je dak het gewicht van de sedum planten kan dragen. Een expert kan dit voor je controleren voordat het dak aangelegd wordt. Het enige nadeel aan een groendak laten plaatsen zijn de kosten. Je moet ongeveer denken aan €1.000 euro voor het laten plaatsen van een groendak. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het formaat dak. Dit is een richtprijs voor een sedumdak. Naast het formaat dak kan ook de bereikbaarheid van het dak de prijs bepalen. Als het dak slecht bereikbaar is kan er extra gerekend worden voor de installatie van een nieuw dak.

Exacte prijs bereken van een sedumdak

Wil je de exacte prijs weten van een nieuw sedumdak? In de sedum webshop kun je een selectie maken van alle benodigdheden die je nodig hebt voor je nieuwe dak. Je kunt meteen de plantjes selecteren die je wilt gebruiken. Op basis van al je benodigdheden krijg je direct een idee wat jouw nieuwe dak gaat kosten.