info@sedumexpert.nl

Sedum kopen

Sedum kopenSedum kopen kan in verschillende winkels en webshops. Als je een groendak wil aanleggen is het slim om te kiezen voor een kant-en-klaar pakket. Je hebt direct alle benodigdheden om een groendak aan te leggen. Voor het aanleggen van een groendak heb je verschillende lagen nodig. De lagen kun je kant-en-klaar kopen of per laag aanschaffen. Elk daktype heeft weer verschillende soorten lagen nodig. Bij een schuin dak heb je andere onderlagen nodig, dan bij een plat dak. Bij een kant-en-klaar pakket kun je de juiste lagen aanschaffen op basis van het type dak waarop je sedum wil planten.

Wat zijn de sedumdak prijzen?

Een globale richtprijs voor het aanleggen van een groendak is € 39 per m2. Deze prijzen zijn vanaf en zonder de kosten voor het aanleggen van een groendak. Uiteraard kun je ook zelf een groendak aanleggen met een eenvoudig stappenplan. Als je een dak wil aanleggen, dan is de prijs afhankelijk van het aantal m2 en de bereikbaarheid van het dak. Gemiddeld kost het laten aanleggen van een groendak € 1000.

Een groendak kopen in een sedum webshop

In een sedum webshop kun je alle benodigdheden aanschaffen voor je eigen groendak. Groendak.info is de grootste webshop op het gebied van groene daken. Je kunt altijd online terecht om nieuwe vetplantjes aan te schaffen of complete kant-en-klaar pakketten. Je kunt de webshop zelfs inschakelen om een nieuwe groendak aan te leggen.

Sedum kwekerij voor de beste kwaliteitSedum kopen plant in potje

Uiteraard wil je niet dat je vetplantjes na 1 jaar doodgaan. Een groendak is een hele investering en je wil die graag terugverdienen. Het is belangrijk om samen te werken met een kwekerij voor de aanleg van een groendak. Een kwekerij zorgt ervoor dat de plantjes van een uitstekende kwaliteit zijn en je dak na een paar jaar nog steeds groen blijft. Bij de expert kan je terecht voor de hoogste kwaliteit vetplantjes voor op het dak.