info@sedumexpert.nl

Sedum webshop

Voor een groendak hoef je niet meer naar een winkel in. Je kunt in een sedum webshop eenvoudig vetplantjes online kopen. In onze webshop kun je niet alleen losse matten aanschaffen, maar ook kant-en-klaar pakketten. In deze pakketten zitten de benodigdheden om je eigen groendak te maken. Het enige wat nog ontbreekt is een zak grind. Uiteraard kun je een zak grind direct mee bestellen in onze webshop.

Bestel alleen in een sedum webshop met bewezen kwaliteit

Sedum webshopAls je een sedumdak aanschaft wil je er nog jaren van geniet. De terugverdientijd van een sedumdak is ongeveer 7 tot 10 jaar. Het is wel prettig als je dak er na 10 jaar nog steeds goed uit ziet. Je wilt natuurlijk niet binnen 10 jaar je dak weer vervangen. Doordat een groendak gesubsidieerd wordt komen er steeds meer webshops bij die een groendak verkopen. Het is belangrijk om de plantjes alleen te bestellen bij een kwaliteitskweker. Een kwekerij die weet wat hij doet als het aankomt op het kweken van de vetplantjes. Op onze website hebben we een lijstje gemaakt met de top shops waar je online kan bestellen. Bij deze winkels weet je zeker dat je kwaliteit bestelt en je later niet tegen problemen aanloopt met een groendak.

Sedum matten online aanschaffen

Sedum kwekenSedum matten worden ook wel tapijten genoemd. Dit zijn rollen gemaakt van cocos. Op de cocosmatten worden de vetplantjes opgekweekt. Als de mat voor minimaal 80% dichtgegroeid is wordt deze verkocht aan de consument. Online kun je de matten aanschaffen. De matten zijn ideaal om als bodembedekker in de tuin te gebruiken of voor de aanleg van een groendak. De prijs die je betaalt voor een mat is afhankelijk van een aantal dingen. Bijvoorbeeld hoe groot is de sedum mat? Welke vetplantjes zitten er in de mat? Er zijn matten verkrijgbaar vanaf € 18,50 per m2.

Een sedum cassette aanschaffen

Online kom je naast matten speciale cassettes tegen. Het voordeel van een cassette is dat het een 3 in 1 pakket is. In de cassette zit een laag drainage, laag substraat en een laag met de vetplantjes. Je kunt de cassette prima gebruiken voor een groendak. Het enige wat je hoeft te doen is de cassettes uitrollen over het dak. Het enige wat je nog hoeft te doen is je dak voorbereiden. Dit doe je door het dak schoon te maken en te voorzien van wortelwerend folie. Daarnaast leg je boven de afvoer een rooster met grind. Je voorkomt zo dat substraat wegspoelt. Het grind leg je langs de randen van het dak. De cassettes worden online verkocht in de sedum webshop.